Jump to content


Latest Posts

TrueHD or not ?
Forum: Video & Audio (Cards) - Windows 7
Last Reply: logifuse (Jul 13 2014 06:12 PM)
Win7MC Guide is very slow to load
Forum: Windows 7: Media Center & OS
Last Reply: skypilot (Jul 12 2014 08:46 PM)
Good tuners for marginal signal
Forum: Tuners - Windows 7
Last Reply: charlesc (Jul 07 2014 06:17 PM)
Name That Dog
Forum: The Ettamogah Pub
Last Reply: chir (Jul 04 2014 02:08 PM)
Buying from overseas and PayPal
Forum: The Ettamogah Pub
Last Reply: joecrow (Jun 29 2014 02:08 AM)

Recent Topics


Photo
- - - - -

Missing ehshell.exe


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 eternulldk

eternulldk

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

Posted 20 August 2007 - 06:55 PM

Hello...

I went against my better judgement and did a dirty install upgrade of vista home premium on top of xp media center using a legitamate copy. Previously, I have not had any reason to use the windows media center until now. I have the ATI TV wonder usb 2.0 and has always worked on xp, now since the upgrade, i come to find out that neither microsoft nor ati has built drivers for vista yet. I did some soul searching and found a couple of work arounds, which include using the vista media center. When i try to launch vista media center, i get "C:\Windows\ehome\ehshell.exe ...specified path does not exist. I opened up my windows directory and the directory ehome as well as ehshell.exe isn't there. Is there any way to get the files back on apart from doing a clean install?

Thanks

#2 JNRidgway15

JNRidgway15

    News Editor

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 652 posts

Posted 20 August 2007 - 07:43 PM

Check your PM's ;)

#3 Nielsyboy

Nielsyboy

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

Posted 29 August 2007 - 03:40 PM

Well, I have the same problem as the topic starter. I searched everywhere on google and finally i found it in this forum. Can somebody please help me?:confused: